Smet Aannemingen BVBA

Projecten

Bouwput Gent Rabot

Locatie: Gent    Startdatum: November 2018 Looptijd: 3 maanden


WoninGent bouwt voor de tweede keer op rij nieuwe appartementen op de plaats waar de vroegere Rabot torens stonden. Voor de realisatie van deze appartementsblokken groef Smet Aannemingen de bouwput van 14.000m³, en zorgde voor de afvoer en verwerking van deze gronden. Een technische moeilijkheid in dit project was het behoud van de oude funderingspalen van Rabot toren 2. Deze moeten namelijk nog dienen voor de nieuwe appartementenblok.

Voor dit project werd in eigen beheer een 3D-ontwerp opgemaakt om de verschillende niveaus binnen de bouwput te kunnen uitgraven. De uitgraving werd uitgevoerd met behulp van een totaal station.

IMG_1157.JPG
IMG_1020.JPG
IMG_1099.JPG
IMG_1311.JPG
DJI_0595.JPG
DJI_0596.JPG